Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier voor lidmaatschap vogelvereniging P.J. Helder Bij het aangaan van het lidmaatschap conformeert betrokkene zich met geldende regels m.b.t. de privacy en verleent zijn/haar toestemming tot het verzamelen van persoonsgegevens voor de nodige bedrijfsvoering van de vereniging en het uitoefenen van de vogelliefhebberij. Hij/ Zij geeft expliciet toestemming voor: Administratie en contributieverwerking, toezending uitnodigingen, bestelling voor ringen , beschikbaar stellen van gegevens voor het organiseren van alle tentoonstellingen, en het plaatsen van foto’s op de site. Na beëindiging van het lidmaatschap worden alle gegevens vernietigd.

 • Lid:
  Leden van P.J. Helder worden ingeschreven bij de NBvV, kunnen worden gekozen tot bestuurslid, hebben toegang tot en stemrecht tijdens ledenvergaderingen en mogen meedoen aan onderlinge Tentoonstellingen.
  Contributie € 35,00 per jaar.

  Jeugdlid:
  Jeugleden hebben de leeftijd van 17 jaar nog niet bereikt en mogen meedoen aan de onderlinge Tentoonstellingen.
  Jeugdleden betalen geen contributie.

  Gastlid:
  Gastleden zijn volwaardig lid van een andere NBvV vereniging. Zij hebben toegang tot de ledenvergadering van P.J. Helder, maar hebben geen stemrecht en kunnen niet tot bestuurslid worden gekozen. Zij mogen meedoen aan de onderlinge tentoonstellingen.
  Contributie € 25,00 per jaar. Inclusief clubblad € 30,- per jaar

  Donateur:
  Donateurs steunen de vereniging met een minimale bijdrage van € 10,00 per jaar.
  Bij bijdrage van € 30,00 per jaar ontvangen zij ook het clubblad van P.J. Helder.
  Donateurs mogen niet meedoen aan onderlinge Tentoonstellingen van P.J. Helder.
  Donateurs hebben geen toegang tot de ledenvergaderingen.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.