vogelmarkt Joure

19 oktober 09:00 - 12:00

vogelmarkt Joure 2019

vogelmarkt Joure:
Twee keer per jaar(de derde zaterdag van maart en oktober) is Sporthal Sportfun het domein van vele vogelliefhebbers. Er komen per markt ongeveer 500 bezoekers. De markt had aanvankelijk een sterk regionaal karakter, maar de laatste jaren heeft de markt een bredere uitstraling en lokt mensen vanuit diverse delen van Nederland. Een 25-tal handelaren, uit Friesland, bieden hun vogels of vogelbenodigdheden aan. Ook particulieren en opkopers zijn welkom op de markt.

Naast vogels van allerlei pluimage worden er diverse benodigdheden aangeboden die met de vogelhobby te maken hebben. Zo is er voer, zijn er schrikapparaten, luchtreinigers, boeken, drinkbuisjes, nestkasten, natuurbroedblokken enz. te koop. Ook is er promotiemateriaal van de NBvV en de vereniging te verkrijgen. Belangstellenden die graag meer willen weten over de hobby, kunnen deze dag terecht bij bestuursleden van volièrevereniging Zanglust. Zij zullen aanstaande vogelhouders graag uitleg geven. Bij de hal is een restaurant, waar koffie, frisdrank, lichtalcoholische dranken en etenswaar verkocht worden. De markt is uitgegroeid tot een echte ontmoetingsplaats voor de noordelijke vogelliefhebbers. Vertegenwoordigers van de pers zijn ook van harte welkom. We kunnen tenslotte altijd wat extra promotie gebruiken en hebben geen geheimen.

Simon Bles
Telefoon: 0513-552102(na 18:00 uur)
Email: vogelmarkt@zanglustjoure.nl

Prijs per meter bedraagt € 5,00
Prijs per meter niet gereserveerd € 7,50

Entree (vanaf 09:00 uur) € 3,50
Entree (voor 09:00 uur) € 5,00
Kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang tot de vogelmarkt.

Zaal open voor verkoop vanaf: 09:00 uur