Grote vogelmarkt Apeldoorn

12 oktober 08:30 - 13:00

Grote vogelmarkt Apeldoorn

Wij organiseren deze markt op de zaterdagen 12 oktober
Heeft u interesse dan kunt u al een kraam huren voor 4 euro per meter.
Ook voor particulieren..

Vogelmarkt Apeldoorn wordt georganisserd door handelsonderneming Davelaar Terschuur i.s.m vogelvereniging P.J.Helder Apeldoornse Kleurkanarievereniging  Met uitzondering van duiven en fazantachtigen kunnen alle soorten vogels worden ingebracht. Info over marktreglement, prijs en reservering ga naar: www.vogelverenigingpjhelder.nl of A van Maanen 0342-442862 Er zijn veel opkopers aanwezig en ook voor de individuele “verkoper” is er ruimte gereserveerd. Ook zijn er stands met accessoires en vogelvoeders. Totale verkoopoppervlakte 435m2, gezellige en betaalbare horeca afdeling. Volop gratis parkeren. De markt is geopend van 08.30 – 13.00 uur handelaren tussen 7.00 – 08.15 uur kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding honden zijn niet toegestaan.

Er zijn verder geen kosten aan verbonden.
Entree en parkeren gratis.

Reglementen vogelmarkt Apeldoorn

Wijkcentrum ″het Bolwerk″
Ravelijn 55
7325 NT Apeldoorn