Lidmaatschap

Iedereen die lid wil worden van onze vereniging kan zich schriftelijk aanmelden via A Bouhof  (secretaris) e-mail: h.bouhof@hetnet.nl. Jeugdleden van P.J. Helder betalen geen contributie.

Wanneer u lid wordt bent u ook automatisch lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers en ontvangt u maandelijks van de bond het zeer fraai en in kleur uitgevoerde “Onze Vogels” en het clubblad van P.J. Helder.

Tevens ontvangt u een eigen kweeknummer en de mogelijkheid tot bestellen van ringen. U mag aan tentoonstellingen meedoen en de ledenbijeenkomsten bijwonen.

Bij de tentoonstellingen horen onder andere onze eigen tentoonstellingen, de district tentoonstelling, de nationale tentoonstelling van de N.B.v.V. en de COM wereld tentoonstelling.