Vogelmarkt Boskoop-klik hier voor meer informatie.

2 maart 09:00 - 13:00

Vogelmarkt Boskoop

Zaterdag 2 maart 2019 is er weer een vogelmarkt.

Wij hebben ruimte voor nieuwe vogelhandelaren.

Indien u een tafel wenst te reserveren om uw vogels te verkopen, neem dan contact op met onze vogelmarktmeester de heer Frans Snikkers Vogelmarkt Boskoop.

De vogelvereniging Zang en Kleur Boskoop is een vereniging voor en door vogelliefhebbers. Op 22 augustus 2015 bestond de vogelvereniging 70 jaar.

De vereniging heeft ten doel het doen beoefenen en het bevorderen van:
a. de vogelsport in de ruimste zin van het woord;
b. het bevorderen van de liefhebberij voor het kweken en houden van vogels;
c. de bescherming van de in het wild levende vogels.
De vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door het houden van bijeenkomsten, wedstrijden, cursussen en andere evenementen.

Neemt u gerust een kijkje verder op onze website. We hopen u dan eens tegen te komen op onze vogelmarkt of tijdens een vergadering of andere bijeenkomst. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens vindt u op de Contact-pagina.

Iedere eerste zaterdag van de maanden september tot en met mei is er een vogelbeurs.

De controles van de NVWA en LID worden steeds strenger. Daarom lopen er twee controleurs van de Vogelmarkt Boskoop rond (de heren Marco Bakker en Richard Verlaan) om toezicht te houden op de gezondheid, eventuele benodigde papieren en het aantal vogels per kooi.
Uiteraard kunt u ook met uw vragen bij hen terecht.

Openingstijden: van 09:00 tot 13:00 uur
Plantariumgebouw Italiëlaan 4 Hazerswoude (ITC-terrein)
Toegangsprijs € 3,00 en het parkeren blijft gratis.
Honden zijn niet toegestaan.

Evenementenagenda seizoen 2019

zaterdag 2 maart van 09:00-13:00 uur – Vogelmarkt Boskoop